ramli & mimie
mencari jalan
By: ramli azizan n mimi amita

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Oct-2010 07:06 Email | Share | | Bookmark
Masa meninggalkan kita

 
Dah berabuk potopages ni x terkacau dek kerna penangan facebook.Abs semua gmbar yg planning nk letak kat sni last2 letak je kat facebook sb lagi ramai yg tengok dan senang nk uruskan.pepepun hanya lagi 6 bulan utk abskn pelajaran dan lagi 6 bulan sebelum bermulanya detik baru kehidupan,dari pelajar kepada pekerja,dan mungkin masa itu aku dah jadi suami org kot.haha..walauapapun yang berlaku,semua yg kita hadapi tiap2 hari kenala wat dgn tenaga yang 100% kerana dah masuk hari esk bermakna hari ini dah jadi sejarah.Nampaknya sejarah baru akan merubah diri ini..semoga semuamya selamat..insyallah.


Sunday, 26-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
jalan2 sepang n nilai

air surut..
me..
kak mahani n wan
View all 6 photos...
jalan-jalan...menghabiskan masa ujung mggu...sbenarnya nk g pusat kokurikulum kt pantai bagan lalang..sb housemate aku kna g camping kt sana...g tgok jalan la takut sesat..alang2 dh smpi sana, ronda2 kt pantai n tgok pembinaan sepang goldcoast yg hampir siap...ondaway balik, singgah nilai 3 shopping baju..hehe.. gaji bru msuk, so masing2 shopping la sorang satu...


Monday, 13-Apr-2009 11:35 Email | Share | | Bookmark
TENSION!!!!!!!!

Arghhh!!! tension gila arini.huuhhu...tension melayan bbudak hantu.huhuhu...dh la dgn sora aku ilang sb demam, bdk2 hantu ni plak xdgr ckp.rsa cm nk cekik2 je sekor2...nsib baik sabaq aku tinggi lg, klo x abih bdk2 tu aku kerjakn dengan silat cekik aku...


Sunday, 29-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Stock Baru!!

 Stock baru berupa makanan telah diterima.terima kasih kepada rakan2 yang pulang ke malaysia tahun ini iaitu saudara Fahrurrazi,Tariq,Asyraf,Shahimi,Akmal dan saudari Intan kun.Terima kasih diucapkan diatas sumbangan anda yang tidak ternilai harganya.Bertambahnya stock ini bererti semakin banyak resepi yang perlu dicuba untuk tahun ini kerana jika tidak dicuba alamat masuk tong sampahlah stock2 baru ini kerana tarikh expired dah dekat.hahah..(niga warai)

 Tahun baru,kehidupan baru,alamat baru,penaja pun baru,semangat pun kena juga baru.Apa-apapun bagi rakan2 yang banyak membantu dari tahun 1 hingga ke sotsugyou,4tahun sama2 mengharungi pahit manis,kutukan dan pujian bermacam2 lagi asam garam kehidupan sehingga ke saat ini menanti masa untuk balik malaysia mahupun yang tidak pulang terima kasih atas segalanya.Aku tak kan lupakan pengalaman pahit manis 4 tahun bersama2 meniti alam remaja.hehe..Selamat berkhidmat dan bekerja semua.semoga anda berjaya dalam kerjaya masing2.最後の一言ですが、4年間一緒に色々なことを教えてくれて本当にありがとうございました。またいつか会いましょうよ。。


Sunday, 22-Mar-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tanpa....

 
 
 
TANPA

Resah yang ku
Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti

Meski
Pagi itu menatapi
Akan sunyi tanpamu
Menemani aku sepi

Tanpa..
Cintamu aku resah
Tanpa..
Kasihmu aku hampa
Tanpa..
Dirimu aku mati

Kini benar-benarku rasakan
Dalam benuk hatiku tanpamu
Ku tak mengerti
Takut
Takut jauh dari dirimu
Kan kau tinggalkan aku sendiri
Tanpamu ku mati

Resah yang ku
Ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net